Nu het weer wat warmer wordt en de zon zich vaker laat zien, is het belangrijk om je tegen dit UV licht te beschermen. De zon is namelijk heel lekker en zorgt voor een goede dosis vitamine D, maar zonder bescherming kan zonlicht ook heel schadelijk zijn. Allereerst moet je daarom zorgen voor een goede zonnebrand en je daarmee goed insmeren. Daarnaast is ook een zonnebril erg belangrijk om je ogen te beschermen tegen UV-straling. En tot slot is een hoofddeksel geen verkeerde aankoop! Dit beschermt je tegen oververhitting of zelfs een zonnesteek. En wat mij betreft is het enige juiste hoofddeksel een… Goorin bros pet! Lees hieronder waarom.

Stoere look 

Allereerst geeft een pet je een stoere look! En vooral de Goorin bros petten. Ze hebben een sportief model en zijn er alleen maar in hele coole kleuren zoals blauw, zwart en grijs. Als je de petten draagt met een jeans en vette sneakers maakt dit accessoire je outfit gelijk helemaal compleet. Meer dan basic items en deze pet heb je dus niet nodig om een geweldige indruk te maken. 

Leuke dieren 

Daarnaast hebben de petten allerlei verschillende dieren afgebeeld op de voorkant van de pet. Je hebt bijvoorbeeld stoere dieren zoals leeuwen en beren, maar als dat niet helemaal je smaak is kan je bijvoorbeeld ook een pet met een schattige pinguin erop kopen. De petten hebben ook allemaal leuke namen die bij het dier passen die erop staat. De pet met de leeuw heet bijvoorbeeld ‘Hear me roar’ en de pet met bij ‘Queen bee’. Je zou het dus kunnen zien als een soort van verzamelitem. En geloof me: als je er eentje hebt, dan wil je er absoluut meer! Het is net een verslaving… 

Leuke geschiedenis 

Tot slot heeft het bedrijf achter de petten een leuke geschiedenis. Als je het verhaal hoort, klinkt het net als een film. Het bedrijf Goorin bros is namelijk vroeger opgezet door een hoedenmaker. Hij ging ook (net zoals in films dus) te paard op reis en probeerde zo zijn producten die hij maakte als hoedenmaker te verspreiden. Nu, jaren later, maakt deze familie dus nog steeds hoofddeksels. Maar nu petten! De filosofie van de familie is ook wel bijzonder. Er zijn namelijk veel mensen die geloven dat je een goed hoofd kan hebben voor brillen of petten, maar deze mensen geloven hier niet in. Ze vinden dat een hoofddeksel iedereen staat en dat iedereen dan gewoon een pet moet kopen! Geweldige filosofie toch?