Geen widgets gevonden in de zijbalk

Fotografie

Als ik op reis ben vind ik niks mooier dan alles perfect vast te leggen. Ik sta dan ook gerust op 05:00 op om een prachtige zonsopkomst vast te leggen, ter ergernis van mijn man. Maar als ik nou eenmaal op mijn eindbestemming ben, na vaak een lange reis, om even heerlijk te genieten en alle herinneringen vast te leggen. In het echt ben ik ook geen ochtendmens, maar als ik op reis ben sta ik als eerste naast mijn bed. Om alles zo goed mogelijk vast te leggen ben ik ondertussen een flinke fotografie-nerd geworden.

Fotografie

Omdat niet iedereen even geïnteresseerd is in fotografie schrijf ik op deze pagina veel over mijn interesses in camera’s en fotografie. Hier kan je dus van alles verwachten over lenzen, soorten camera’s en manieren om de beste foto’s te nemen. Je kan best zeggen dat fotografie een uit de hand gelopen hobby is geworden, en zeker ook een dure. Want een beetje een goede camera is niet goedkoop. Daarom geef ik zeker als tip mee dat het het beste is om een één camera en één lens te kopen en daar mee te blijven. Kijk maar gewoon wat je allemaal hier mee kan doen. Het zal je verbazen hoe veelzijdig dit al kan zijn. Dit is ook veel goedkoper dan steeds nieuwe lezen kopen.

Foto’s voor de Blog

Van tijd tot tijd gebruik ik ook een aantal foto’s voor mijn blog, maar dit doe ik niet te veel. In de meeste gevallen hou ik dit privé. Vaak schrijf ik namelijk over mijn familie en hoe leuk ze mijn blog ook vinden, ze hoeven er niet voor op de foto. Als ik over mijn reizen schrijf probeer ik wel zoveel mogelijk mijn eigen foto’s te gebruiken. De meeste foto’s die ik maak zijn voor in mijn huis. Mijn man wordt er gek van, maar ik veranderd dus best vaak de foto’s in onze fotolijsten omdat ik dan een aantal nieuwe foto’s heb waar ik trots op ben. Misschien sla ik wel een beetje door in mijn hobby.

Als je dus van foto’s en camera’s houdt is dit een perfecte plek voor jouw. Mijn ervaring heeft geleerd dat het soms wat te technisch kan worden voor sommigen, daarom heb ik besloten om het hier apart over te hebben. Maar als jij net zo’n camera-nerd ben als ik, ben je hier op het goede adres!