Reizen

Wij reizen, hij reist, ik reis

Ik ben echt gek op reizen! Het is dat ik hier verplichtingen heb in Nederland anders had ik al allang een kleine camper gekocht en op pad gegaan. Als ik de loterij win zie je mij echt niet meer terug. Hit the road Suzanna. Volgens mij ben ik niet de enige die dit stiekem wel heel graag wilt. Wat nou als jij nu de kans zou krijgen om vandaag te stoppen met werken om vervolgens de reis van je leven te gaan maken. Dan pak je die kans toch? Volgens mij draaf ik weer een beetje af. En omdat het vooral bij dromen blijft voor mij schrijf ik mijn blog over alles wat met reizen te maken kan hebben. Kamperen, hotels, glamping en zelfs fietsvakanties. Zolang als het iets met reizen te maken heeft praat ik er over. Als jij dezelfde passie deelt als ik ben je hier dus op het goede adres.

Een kijkje in mijn leven

Maar goed ik als moeder heb natuurlijk niet de vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. De meeste dagdromen over de mooiste reizen worden bruut verstoord door mijn eigen kinderen, de wekker en familiedrama. Om soms even te kunnen dagdromen heb ik daarom deze blog gemaakt. Hier schrijf ik over alle problemen die ik in mijn leven tegen komen. Wanneer ik in een goede bui ben zal dit vooral gaan over reizen.

Voornamelijk zal ik hier schrijven over alles waar ik tegen aan kom in mijn leven. Van reizen tot bejaardentehuizen en van kampeerartikelen tot volle luiers, echt alles kan je hier van mij verwachten. Ik probeer je mee te nemen in mijn hele leven. Daarom kan ik misschien soms een beetje van de hak op de tak gaan. Dit is dan ook mijn plekje om even heerlijk mijn hart te luchten of iets te bespreken wat mij dwars zit. Wanneer ik in een vrolijke bui ben zal het vooral gaan over een reis die ik ga maken of heb gemaakt. Reizen blijft mijn passie. Als ik niet aan het reizen ben denk ik vaak al na over mijn volgende vakantie.

Van reis naar reis

Uiteindelijk is het mijn doel om van mijn blog volledig te kunnen leven. Stel je voor dat ik gewoon altijd overal kan werken, geen verplichtingen meer heb in Nederland en gewoon de weg op kan gaan. Het enige wat ik nodig heb is een internet verbinding om mijn verhalen met jullie te delen. Volgens mij heten deze mensen travelbloggers. Als je inspiratie voor mij hebt, of een mooi verhaal om te delen neem dan contact met mij op via de contactpagina.