Geen widgets gevonden in de zijbalk

Over mij

Wie ben ik ?

Hi! Ik ben Suzanna. Hier op mijn blog vind je alles over mijn leven. Ik ben deze blog begonnen zodat ik ook op het internet mijn eigen kleine plekje heb waar ik naar toe kan vluchten. Want zoals we allemaal weten ka het leven soms nogal hectisch zijn. Dit is mijn lifestyle blog. Ik schrijf niet over hoe perfect maar hoe imperfect mijn leven soms is. Dat is toch veel interessanter?

Ik ben deze blog begonnen omdat ik moe werd van alle perfecte lifestyle bloggers die een iedereen een verhaal schotelen dat niet waar is. Niemand heeft een perfect leven, lifestyle bloggers ook niet. Door deze irritatie ben ik een echte lifestyleblog begonnen, en deze hobby is nog al uit de hand gelopen. Daarnaast hou ik enorm van fotografie en reizen. Daarom ben ik ook zo veel mogelijk op vakantie of aan het schrijven over mijn vakanties. Tijdens deze vakanties vind ik het geweldig om de mooiste plekken vast te leggen. Ik ben ondertussen best wel een camera nerd geworden.┬áIk heb hier ook aparte pagina’s voor aangemaakt. Hier praat ik speciaal over fotografie en reizen.

Voor de rest leef ik een normaal leven. Ik heb een prima vent, leuke kinderen en een prachtig huis. Ik heb eigenlijk niks te klagen. Maar soms is het leven te chaotisch en is het heerlijk om via deze blog mijn hart ergens over te luchten. Het zijn niet altijd negatieve onderwerpen, vaak hele leuke zelf. Maar het gaat wel over het echte leven, dit is een echte lifestyle blog!

Ik hoop dat jullie je vermaken!

Dikke kus, Suzanna