Geen widgets gevonden in de zijbalk

Home2

De dagelijkse lifestyle blog

Welkom op Suzannaonline.nl! Dit is, zoals de titel al zegt, echt mijn kleine plekje op het internet. Deze blog gaat over mijn lifestyle als moeder, vrouw, vriendin en ‘wanna-be’ wereldreiziger. Op Suzannaonline.nl vind je dus van alles over de reizen die ik maak, mijn passie voor fotografie maar ook over alles met betrekking tot het dagelijkse leven. Het is niet voor niet een dagelijkse lifestyle blog. Hier op mijn blog praat ik dus ook over dingen waar ik tegen aanloop in het dagelijks leven. Van schoonmaken tot familieproblemen en van luxe zon vakanties tot pyjama feestjes bij mij thuis. Kortom je vind het hier allemaal!

Met beide benen aan de grond

Wat ik niet leuk vind aan ‘normale blogs’ is dat deze een veel te perfect beeld schetsen van onze wereld. Alles gaat over hun ‘perfecte’ leven. Als je daar ook moe van wordt is suzannaonline echt wat voor jouw! Deze vrouw staat namelijk met beide benen aan de grond, ik schrijf over het echte leven. Alle leuke maar ook minder leuke dingen hier van. Zo schrijf ik op maandag over mijn zonvakantie naar Rome en op vrijdag over schoonmaak klusjes. Daarmee geef ik je een kijkje in mijn echte leven.

Mijn blog is voor iedereen! Ik schrijf ook gewoon over het dagelijkse Nederlandse leven. Iedereen kan zich herkennen in mijn blogs en kan even ontsnappen aan zijn eigen leven via suzannaonline.nl.

Eventjes weg

Bestaat de perfecte lifestyle? Nee ik vind van niet, zeker niet voor Nederlanders. Wij moeten namelijk altijd wel over iets klagen dat niet leuk is. Het zit in ons oranje bloed. Ik wil ook helemaal geen perfecte lifestyle maar een normaal leven. Daar schrijf ik over. Niet mijn perfecte man, mijn perfecte huis, vakanties en kinderen. Ik schrijf over herkenbaren dingen waaraan iedereen gerelateerd is. Voor mij is dat pas echt even ontsnappen, eventjes weg zijn. Niet door het lezen van een ‘perfecte lifestyle blog’ maar door een kijkje in iemands echte leven. Even lezen over de problemen van een ander of even meegenieten met iemand anders echte leven. Natuurlijk heb ik ook hobby’s ik vind het heerlijk om foto’s te nemen en om te reizen. Je zult daar misschien het meeste over langs zien komen.

Bekijk vooral lekker mijn andere pagina’s over reizen en fotografie als je hier in ge├»nteresseerd bent. Ik wens je veel leesplezier en hoop je zo vaak mogelijk hier te zien!

X Suzanna!