Geen widgets gevonden in de zijbalk

Als zelfstandige ondernemer kan het vooral in het begin van je carrière best lastig zijn om opdrachten te krijgen van opdrachtgevers. Ook later in je carrière kan dit de reden zijn waarom je vast loopt. Daarnaast kan het voorkomen dat je opdrachten krijgt waar je eigenlijk niet helemaal voor gemaakt bent. Zelfstandige ondernemer zijn is dus helemaal niet zo gemakkelijk als het lijkt. Om die reden is het platform Younited zo´n goed initiatief. Maar hoe kan dit platform je helpen bij het krijgen van interessante opdrachten? Hoe kan het zelfstandige ondernemers helpen met hun carrière? En wat is Younited eigenlijk precies? Daar vertellen we je in deze blog graag meer over.

Wat is Younited?

Als zelfstandige ondernemer heb je veel meer vrijheid dan wanneer je werkt voor een baas. Om aan het werk te komen als zelfstandige ondernemer heb je echter wel opdrachten nodig. Voor zelfstandige ondernemers is het soms best lastig om opdrachten te krijgen van opdrachtgevers. Echter zijn deze opdrachten noodzakerlijk om een succesvolle carrière te hebben als freelancer. Wanneer je als zelfstandige ondernemer dus freelance opdrachten wil krijgen dan moet je connecties hebben met opdrachtgevers die deze opdrachten aan je aanbieden. Als je niet genoeg connecties hebt, dan krijg je waarschijnlijk ook niet veel nieuwe opdrachten. Wanneer je het lastig vindt om goede connecties op te bouwen waardoor je opdrachten krijgt, dan is Younited perfect voor jou. Younited is namelijk een platform waar zelfstandige ondernemers verbonden worden aan opdrachtgevers. Je creëert een eigen dashboard met jouw interesses en kwaliteiten en met dit dashboard kan je toegang krijgen tot opdrachten die perfect passen bij jou. De opdrachtgever ziet dus ook meteen wat jouw vaardigheden zijn en kan je op basis daarvan inhuren en dat maakt het een stuk makelijker!

Vergroten van netwerk

Het kan behoorlijk lastig zijn om goede connecties te leggen met opdrachtgevers wanneer je hier geen hulp bij krijgt. Ook wanneer je je carrière als zelfstandige ondernemer begint, dan is de kans groot dat je vastloopt. Echter kun je zonder een goed netwerk ook nauwelijks opdrachten krijgen. Younited kan hier bij helpen.  Het platform zorgt er voor dat je in contact komt met opdrachtgevers. Het netwerk van Younited is groot, waardoor je vanuit de ene opdrachtgever weer bij een andere opdrachtgever terecht kan komen. Om die reden kun je dus je netwerk vergroten. Een groter netwerk betekent natuurlijk ook succes in je carrière, omdat het zorgt voor meer opdrachten. 

Door Suzanna