Geen widgets gevonden in de zijbalk

Met de onrust over het coronavirus is het voor veel mensen moeilijk om te weten welke reizen ze moeten annuleren. TUI, de bekende reisorganisatie, heeft een lijst met reizen geannuleerd om de veiligheid van hun klanten te garanderen. Met deze informatie kunnen ouders ervoor zorgen dat ze en hun gezin veilig blijven.

Allereerst heeft TUI alle reizen naar landen met een hoog risico op besmetting met het coronavirus geannuleerd. Dit omvat reizen naar Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en alle landen in Centraal- en Oost-Europa. Ook zijn alle reizen naar landen waar de autoriteiten een reisadvies hebben uitgegeven vervallen.

Ook heeft TUI besloten alle vliegreizen die voor de zomervakantie geboekt waren te annuleren. Dit omvat vluchten naar binnen- en buitenlandse bestemmingen. Ouders die al hadden geboekt voor hun kinderen krijgen van TUI een voucher waarmee ze een andere bestemming kunnen kiezen of hun geld terugkrijgen.

Tot slot heeft TUI besloten de zomercruises die geboekt waren te annuleren. Deze cruises naar binnen- en buitenlandse bestemmingen worden niet meer uitgevoerd vanwege de mogelijkheid van verspreiding van het virus. Ouders die al hadden geboekt krijgen hierbij ook een voucher of hun geld terug.

Met deze maatregel helpt TUI ouders bij het maken van een goede beslissing over welke reizen wel of niet gedaan kunnen worden tijdens deze onzekere tijden. Ouders kunnen er dus gerust op zijn dat ze met TUI veilig en zonder zorgen kunnen reizen.

Waarom heeft tui deze reizen geannuleerd?

TUI heeft deze reizen geannuleerd omdat ze de veiligheid van hun klanten willen garanderen. In deze onzekere tijden is het moeilijk om te bepalen welke reizen wel of niet gedaan kunnen worden. TUI heeft daarom besloten om reizen naar landen met een hoog risico op besmetting met het coronavirus, vliegreizen voor de zomervakantie en zomercruises geannuleerd.

Daarnaast biedt TUI ouders ook de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen of een voucher te gebruiken voor een andere bestemming. Met deze opties kunnen ouders er zeker van zijn dat ze hun geld niet verliezen als ze hun reis annuleren.

TUI begrijpt ook dat veel ouders hun kinderen graag naar andere landen willen sturen om nieuwe culturen te ervaren, maar ze beseffen dat dit momenteel niet verantwoord is. Daarom heeft TUI ervoor gezorgd dat al hun klanten op een veilige manier kunnen reizen, zodat er geen risico’s genomen hoeven te worden.

Met deze maatregel helpt TUI ouders bij het maken van een goede beslissing over welke reizen wel of niet gedaan kunnen worden tijdens deze onzekere tijden. Ouders kunnen er dus gerust op zijn dat ze met TUI veilig en zonder zorgen kunnen reizen.

Wat zijn alternative mogelijkheden als tui mijn geannuleerde reis niet meer aanbiedt?

Als TUI een geannuleerde reis niet meer aanbiedt, zijn er nog tal van andere opties voor ouders. Ten eerste kunnen ouders kiezen voor een lokale reis vanuit het comfort van hun huis. Door in hun eigen omgeving te reizen, kunnen ouders de cultuur en de geschiedenis van hun land beter leren kennen en hebben ze geen risico op besmetting met het coronavirus.

Ten tweede is het mogelijk om een reis naar een land met een lager risico op besmetting te boeken. Er zijn veel landen die nog open zijn voor toeristen, waardoor ouders de kans hebben om op ontdekkingstocht te gaan.

Ten derde bieden veel reisorganisaties speciale deals aan die speciaal gericht zijn op ouders. Deze deals geven ouders de mogelijkheid om hun kinderen op een veilige en betaalbare manier te laten genieten van mooie bestemmingen.

Tot slot is er voor ouders de optie om een roadtrip te maken. Met deze optie kunnen ze verschillende plekken bezoeken en krijgen ze meer flexibiliteit, waardoor ze elke dag iets anders kunnen doen. Dit is een goede manier om er toch even tussenuit te gaan, terwijl ze er zeker van kunnen zijn dat ze gezond en veilig blijven.

Door Suzanna