Geen widgets gevonden in de zijbalk

Seks moet veilig zijn. Daarom ga je op zoek naar condooms die duurzaam en betrouwbaar zijn. Durex condooms blinken uit door hun uitmuntendheid. Ze worden over de hele wereld verkocht. Wereldwijd heeft het betrouwbare en duurzame Durex condoom een marktaandeel weten te bereiken van 26%. In Nederland is het marktaandeel van deze condooms zelfs 80%. 

Durex condooms voldoen aan alle eisen

De Durex condooms worden gemaakt van de beste grondstoffen. Bij de productie van deze condooms wordt dus het allerbeste rubber latex gebruikt. Daardoor overtreffen deze condooms altijd de minimale eisen die aan condooms worden gesteld. Bovendien komen deze condooms pas op de markt nadat ze uitvoerig zijn getest. Op welke wijze wordt er getest? Met water, lucht en elektronisch. Wat gebeurt er als een bepaalde partij Durex condooms niet geheel of helemaal niet door de test komt? Dan wordt die partij condooms afgekeurd. De hele partij wordt dan vernietigd. De condooms worden pas goedgekeurd als ze 40 liter lucht kunnen bevatten. Die 40 liter is veel meer dan de minimale eis die aan condooms worden gesteld, want volgens die minimale eis moeten condooms 18 liter kunnen bevatten.

Nieuwe technieken en technologieën

Durex, een bedrijf dat al meer dan 80 jaar ervaring heeft op het gebied van het produceren en testen van producten die seks leuker, spannender en veiliger maken, kwam als eerste op de markt met nieuwe condooms, zoals condooms met glijmiddel, kleur en/of smaak. Bovendien werd de pasvorm en vorm van de condooms steeds verbeterd. Er kwamen condooms op de markt met noppen, ribbels en met een anatomische pasvorm. Ook kwam Durex als eerste op de markt met latex vrije condooms. Die Durex condooms kunnen gebruikt worden door mensen met een latex allergie. Durex is dus niet alleen een enorme marktleider, het is een enorme marktleider die vooroploopt wat betreft de nieuwste technologieën en technieken.

Een keurmerk voor condooms

In zowel Nederland en Europa moeten condooms voorzien zijn van een CE-keurmerk. Dit keurmerk staat voor strenge controles tijdens de productie van condooms. Tijdens de productie van condooms wordt er onder andere gecontroleerd op de kwaliteit. Ook de opslag van de condooms na de productie wordt gecontroleerd. Worden er condooms uitgeleverd aan klanten? Dan moet de fabrikant die condooms hebben geregistreerd onder bepaalde batchnummers. Dankzij die registratie kunnen ze worden gelokaliseerd en teruggeroepen als later blijkt dat er toch iets is misgegaan tijdens de productie van de condooms.

 

Door Suzanna