Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nagels lakken is een leuke manier om je nagels te verzorgen en er mooi uit te zien. Er zijn veel verschillende soorten nagellak, dus je kunt altijd iets vinden wat bij je past. Glanzende nagels zijn erg populair, want ze geven je nagels een mooie glans. Nagels zijn een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en kunnen veel over je persoonlijkheid zeggen. Goed verzorgde en glanzende nagels zijn een teken van gezondheid en welzijn, en kunnen je helpen er net even wat chiquer uit te zien.

Als je net naar een salon bent geweest voor een manicure of je nagels zelf hebt gelakt, wil je dat ze er perfect uitzien. Een goede topcoat is cruciaal om ervoor te zorgen dat je nagels een mooie, glanzende afwerking krijgen. Een topcoat is meestal transparant en helpt bij het beschermen van je nagellak. Het voorkomt ook dat de kleur dof wordt en vervaagt. Sommige topcoats bevatten ook een UV-filter om te voorkomen dat de nagellak verbleekt in de zon. Maar soms heb je niet echt de behoefte om naar een salon te gaan en wil je lekker zelf aan de slag. Dan is een gellak set van Pink Gellac de perfecte oplossing. In deze blog bespreken we waarom. 

Gellak set voor glanzende nagels

Een goede manier om je nagels mooi te houden, is door ze regelmatig te lakken met een beschermende laag. Dit kan een normale clear nail polish zijn, of een speciale topcoat. Een topcoat helpt bij het beschermen van de kleur van je nagellak, en maakt je nagels ook glanzender. 

Op zoek naar een gellak set? Het starterspakket van Pink Gellac beschikt over een gel nagellak met UV-lamp. Starterspakketten van Pink Gellac zijn er in heel veel verschillende soorten kleuren. Met keuze uit meer dan 200 kleuren, heb je voor iedere gelegenheid de perfecte kleur. De UV-lamp zorgt ervoor dat de nagels goed drogen waardoor de lak zijn werking kan doen. De starterspakketten zorgen ervoor dat je thuis op een professionele manier de nagels kunt lakken en kunt laten drogen. Je hebt echt het gevoel en de bijbehorende producten van een salon. De producten zijn eenvoudig in gebruik wat ervoor zorgt dat je snel de show kunt stelen met jouw glanzende nagels. 

Naast het geweldige gellak set, krijg je er ook nog eens een gratis Pink Gellac app bij, net als de online cursussen en de instructievideo’s. Genoeg redenen om te kiezen voor dit topproduct, allemaal verkrijgbaar op pinkgellac.com

Door Suzanna