Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het is alweer bijna lente en dat betekent dat je jouw winterjas weer kunt opbergen en je nieuwe lente jassen tevoorschijn kan toveren. Welke jassen zijn er in de mode volgende de laatste lente modetrends? Waarom is de Giacomo jas niet meer weg te denken uit het straatbeeld? En waarom kies je voor de stijlvolle Creenstone jas?

Modetrends voor lentejassen

Ook voor de lente zijn weer nieuwe modetrends te vinden onder de jassen. Het leren jasje heeft zijn comeback gemaakt. Dit jasje is tijdloos en is in verschillende kleuren te vinden. Deze jas blijft functioneel en is makkelijk te dragen bij wat kouder weer met een sjaal. Zo houdt het leren jack je warm met koudere en warmere dagen. Daarnaast zie je de trenchcoat weer terugkomen. Deze klassieke en neutrale jas komt elk jaar weer terug. De jas is ook in verschillende kleuren terug te vinden. Dit jaar komen ze terug in opvallende materialen, met ballonmouwen en in verschillende patronen. Ook de lente jas is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dan kan je denken aan de Giacomo jas, dit is een lekker warm jacket, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Giacomo jas is niet meer weg te denken uit het straatbeeld

Een Nederlands merk dat mooie en leuke jassen maakt voor elk seizoen is Giacomo. Een Giacomo jas heeft een zeer luxe uitstraling en wordt met veel liefde gemaakt van de mooiste materialen. De Giacomo jas kan je het beste omschrijven als stijlvol, verleidelijk en stoer. Je ziet er menig hippe vrouw in lopen. De jas kan je met wind en regen dragen en je blijft er stijlvol uitzien. Deze jassen zijn zeer functioneel. Wil je ook een mooie stijlvolle Giacomo jas kopen? Je kunt ze zowel online vinden, als in diverse winkels.

Kies voor de stijlvolle Creenstone jas

De Creenstone jas is een eigentijdse jas voor de zelfbewuste vrouw. De jas wordt met trots gedragen door moderne vrouwen. Door de Creenstone jas voel je je mooi en speciaal. Het zijn fijne jassen die speciaal gemaakt zijn voor buiten. Het merk bestaat vanaf 1995 en de Creenstone jas is de laatste jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit is ook zo’n lente jas die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en in verschillende materialen. Het is een wat langere jas en lijkt op een parka, ideaal dus voor de wat koudere lentedag. En op de wat warmere lentedag draag je de jas lekker open.

Door Suzanna