Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gezondheid is tegenwoordig een steeds belangrijker onderdeel van je levensstijl. Niet roken, niet drinken en niet ongezond eten krijgt veel meer de boventoon in het dagelijkse leven. Zo'n gezonde levensstijl pakken steeds meer mensen op en zijn zich bewust wat ongezond leven met je lichaam doet. Veel water drinken op een dag brengt zeker dat extra stukje gezondheid met zich mee. Als je op je werkt of aan het sporten bent wil je dat natuurlijk wel in stijl doen. Je leest hier dan ook alles over je persoonlijke RVS waterfles.

Ga voor stijl met je eigen waterfles

Want zeg nou zelf, een gepersonaliseerde drinkfles die perfect bij je zakelijke outfit past is toch onmisbaar? Of je wilt op vakantie natuurlijk wel in stijl water drinken met je waterfles met vrolijke tropische kleuren. En die sportieve training wil je goed met een sportieve fles waar je water uit kan drinken afsluiten. Er zijn genoeg bedrijven die allerlei soorten en varianten van gepersonaliseerde waterflessen aanbieden.

Kies je waterfles in eigen stijl

Deze waterflessen, die roestvrij en lekvrij zijn, kan je vinden op flaske.nl. Ze zijn te vinden in een grote diversiteit aan kleuren en prints. Er zijn zowel patronen voor volwassenen en kinderen te vinden en zonder twijfel vind je jouw match waterfles. Naast dat het leuk is voor jezelf om zo'n coole waterfles aan te schaffen kan je het ook makkelijk als cadeau weggeven. Ideaal als cadeau voor je collega, vriend of liefde. Personaliseer er lekker lustig op los.

Grijp nooit meer mis met een gepersonaliseerde waterfles

Vind je het vervelend om steeds maar je waterfles te zoeken in de personeelskeuken? Of grijp je net die bezwete waterfles van een collega? Daar is een makkelijke oplossing voor te vinden. Personaliseer de waterfles met jouw eigen naam. Zodoende kan je nooit meer misgrijpen en is het ook duidelijk voor jouw collega's van wie de waterfles is. Het water is binnen je handbereik. Ook hoef je geen plastic flesjes meer te gebruiken, wat uiteraard goed is voor het milieu. Win win situatie.

Het personaliseren van je waterfles

Je vindt dus ook groot assortiment van waterflessen die je ook nog eens kan personaliseren. Voor de kleur kan je kiezen uit bijvoorbeeld een matzwarte afwerking. Of ga je toch voor die zomerse kleuren? Alles is hierin wat dat betreft mogelijk waar je de keuze hebt uit tientallen soorten kleuren. Graveer je naam of de naam aan wie je de waterfles gaat geven en je maakt duidelijk van wie de waterfles is. Zo grijp jij nooit naar een verkeerde waterfles. Wat denken van extra accessoires? Maak je waterfles koopje helemaal af met een eigen dop, sportdop of karabijnhaak. 

 

Door Suzanna