Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ben jij een moeder van jonge kinderen die zowel graag voor jezelf de trends volgt als voor je kinderen? Dan moet je eigenlijk voor kinderkleding Scandinavië bezoeken. Daar lopen ze namelijk altijd een beetje voor op de trends in ons eigen landje, en maken ze een stuk hippere items dan hier. Scandinavische kinderkleding kenmerkt zich door de ingetogen, maar super stijlvolle designs. Vaak betreft het zeer kleurrijke items, maar dan wel met een heel gebalanceerd kleurenpalet. Je zult dus niet gauw schreeuwerige prints zien, maar eerder een zorgvuldig gekozen combinatie aan kleuren die elkaar mooi aanvullen. Dat maakt dat de items niet alleen zeer tijdloos zijn, maar ook gemakkelijk onderling te combineren. En om die reden prefereren veel (hippe) ouders kinderkleding uit Scandinavië. Het dient als de perfecte basis voor de garderobe van hun kind, en is prima te combineren met goedkope basisitems uit andere winkels.

Waar shop je kinderkleding uit Scandinavië?

Als je fan bent van kinderkleding in deze stijl zul je wel gemerkt hebben dat het wat lastiger te krijgen is dan standaard kinderkleding. Je zult er dus wat harder naar moeten zoeken, maar bij Daily Monkeys hebben ze dat werk al voor je uit handen genomen. Deze relatief jonge webshop heeft namelijk een aantal prachtige Scandinavische kinderkledingmerken geselecteerd, waarvan ze de items online aanbieden. Deze bestel je dus gemakkelijk vanuit je luie stoel, waarna ze super snel bij je thuis worden bezorgd.

De huidige trends op het gebied van kinderkleding

Het fijne aan Scandinavische kinderkleding is dat het altijd een beetje voorloopt op de trends die we in eigen land zien. Dat maakt dat de items lang door te dragen zijn, en je ze ook kunt doorgeven aan jongere kinderen (of neefjes/nichtjes, etc.) Op dit moment zie je bij Daily Monkeys veel kinderkleding met opvallende prints in twee verschillende kleuren. Niks geen uitgebreid kleurenpalet, maar twee kleuren die elkaar prachtig complementeren, en een sprekende print, liefst vrij minimalistisch. We zien veel grafische vormen met gezichtjes erin, wat leuk is voor kinderen, want ze kunnen zichzelf erin herkennen. Dit zie je overigens ook veel in de trends op het gebied van kinderkamerdecoratie. Dezelfde minimalistische prints die veel toegepast worden in kinderkleding zie je geregeld op posters, dekbedovertrekken, etc.

Voor kinderkleding uit Scandinavië geldt bovendien dat het doorgaans van zeer goede kwaliteit is. Je ziet dit terug in het prijskaartje, maar als je beseft dat duurder kleding veel mooier blijft in de was, en veel langer meegaat, zie je in dat het de prijs meer dan waard is. Niet voor niets is kinderkleding uit Scandinavië onverminderd populair, en hebben veel ouders er het iets hogere prijskaartje zeker voor over.

Door Suzanna