Het jaar 2020 is al een beetje apart, maar absoluut geen jaar wat we mogen vergeten. Want buiten dat we een epidemie mee maken, leren we ook veel dit jaar. Vooral omdat we hier meer tijd voor hebben gekregen. Maar toch blijf je benieuwd wat 2020 nog meer voor jou in de toekomst brengt. Of je daar nu uit gaat van horoscopen of dat jij je gaat verdiepen in handlezen, het zal je wat meer duidelijkheid brengen. En misschien helpt deze blog daar wel bij.

Wat heeft de maand juli voor jou?

Dat het eerste halfjaar van 2020 waarschijnlijk niet is gelopen zoals je gehoopt had. Daar kunnen we helemaal in komen. Maar dat betekend niet dat ook het laatste half jaar zo moet zijn. Daar kan jij natuurlijk verandering in brengen. Wij vertellen jou in ieder geval wat de maand juli voor jou in de sterren heeft staan. 

Leeuw, je wist dit waarschijnlijk zelf al wel. Maar jij bent een zonneteken, en dit betekent voor jou dat je de gehele maand juli zal vol zitten met energie en dat deze maand zal draaien om energie. Het betekent ook voor jou dat je op zoek wilt gaan naar avontuur, je bent toe naar nieuwe ervaringen en die wil je ook gaan opdoen. En daar is niets mis mee, dat moet je ook vooral doen. Daar is het leven ook voor, toch?

Een buffer

Buiten dat je op zoek wilt naar nieuw avontuur, moet je ook een beetje opletten. Zorg altijd voor een financiële buffer, want je weet maar nooit wanneer voor jou de potentiële kosten erg hoog kunnen oplopen. En dat is niet erg, maar zorg ervoor dat je er op voorbereidt bent. Zodat jij niet voor een verrassing komt te staan. Ook zal juli ervoor zorgen dat je mer gaat denken aan materiële goederen. En dit wil je dan ook meer in huis gaan halen. Maar onthoudt goed en vraag jezelf iedere keer weer af, of het geen wat je wilt kopen wel noodzakelijk is of dat je het wel kan gebruiken? Je wilt geen miskoop doen of iets kopen waar je later spijt van krijgt, iets waar juli jou voor zal gaan testen. Dus laat je vooral niet gek maken en zorg dat je hierin rustig blijft en altijd blijft relatieveren en jezelf vragen blijft stellen of je het wel echt nodig heeft. Zo zal juli jou flink gaan uitdagen maar het zal een overwinning worden.