Geen widgets gevonden in de zijbalk
suzannaonlinesuzannaonline wallpaper

Comfortabele kleding is iets wat we allemaal fijn vinden. Het enige jammere hieraan is dat comfortable kleding vaak niet zo heel mooi is. Meestal heeft het niet zo’n goede pasvorm, of het is gewoon lui gedesigned. En dat is ontzettend zonde, want waarom kunnen we niet gewoon in mooie maar ook comfortabele kleding rondlopen? Gelukkig is er een merk wat deze twee dingen voor je combineert. Studio Anneloes heeft kleding met een ontzettend goede pasvorm, wat zorgt voor erg goede comfort. En niet alleen dat, het ziet er ook gewoon erg mooi uit. Zodat je het huis comfortabel uit kan, en er nog mooi uitziet ook!

Comfortabel en stijlvol 

De kracht achter dit merk is dat het zich erg focust op een comfortabele kledinglijn. Maar tegelijkertijd laten ze niet hun gevoel van mode achter. Elk kledingstuk wordt mooi gedesigned, en gefocust op de laatste kleding trends. En misschien wat ook leuk is voor sommige mensen. Alle kleding wordt gewoon hier in Nederland ontworpen. Dus je koopt iets wat lekker dicht bij huis is, en dat kan ook wel een fijn gevoel geven. Dat je een mede Nederlander ondersteunt met het dragen van hun kleding. Ook is de kleding een leuke onderbreking van de grote hype om streetwear tegenwoordig. Alle designs zijn rustig, en niet met van die schreeuwerige trends die tegenwoordig zo de boventoon voeren. Perfect dus voor de mensen die er gewoon mooi en netjes uit willen zien, en niet al te veel willen opvallen. 

Perfect voor elke gelegenheid

Het mooie van Anneloes is dat naast dat het erg comfortabel en mooi is, er ook kleding is voor eigenlijk elke gelegenheid. Je hebt mooie simpele jurken voor overdag, en uitbundige jurken om in uit te gaan in de avond. Ook voor wat meer deftige gelegenheden hebben ze kleding die je kan dragen. En nog eigenlijk het beste daaraan, het is allemaal bijzonder betaalbaar. Iets wat je niet vaak meer terugziet in de huidige mode. Bijna elk merk heeft torenhoge prijzen voor hun kleding, en is niet vaak betaalbaar. Studio Anneloes wijkt daar heel erg van af. Dat gaat tevens niet ten koste van de kwaliteit. Deze is nog steeds erg hoog. En nog een klein puntje om het extra goed te maken, alle kleding wordt gemaakt door mensen die er onder goede omstandigheden aan werken. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over waar het vandaan komt. Het is dus eigenlijk echt het perfecte merk!

Door Suzanna