Geen widgets gevonden in de zijbalk

Shop jij ook weleens voor je vriend en weet jij het soms ook even niet meer wat je voor hem moet kopen? Dan ben je zeker niet de enige die deze problemen ervaart. Dit betekend namelijk ook meteen dat je voor twee mensen moet denken, voor jezelf én voor je vriend. Soms kan het al heel lastig zijn om voor jezelf de juiste maat en goede kleuren te vinden, laat staan hoe lastig dit is om voor een ander te doen. Wanneer je al een tijdje kleding koopt voor je vriend zal je al wel de juiste skills hiervoor ontwikkeld hebben, maar toch kan het altijd lastig blijven. Zelf leef ik bij een aantal basis kledingstukken waar ik vaak de kleding keuze op baseer.

Boven lichaam.

Op het gebied van shirts vind ik het belangrijk dat mijn vriend voornamelijk een aantal goed vallende shirts heeft. Toen ik zijn eerste shirt bestelde, heb ik er meteen een hele stapel totaal verschillende besteld en in verschillende maten. Zo konden we meteen bekijken wat het beste staat en wat niet. Wanneer je eenmaal weet wat zijn maat is en of een V-hals of een ronde hals meer zijn stijl is maakt het meteen een stuk makkelijker. Een paar bloesjes mogen ook zeker niet missen in zijn kleding kast. Hierbij geldt eigenlijk een beetje hetzelfde als bij de T-shirt. Maar voor wat sjiekere bloesjes ga ik liever toch naar de winkel en laat ik ons helpen door een specialist. Hier komt vaak toch iets meer bij kijken en de maten kunnen nogal uiteenlopen per merk.

Onder lichaam.

 Broeken vind ik vaak het meest lastig om uit te zoeken. Denk je net een leuk passend model gevonden te hebben is hij het volgende seizoen totaal anders. Ongeacht of het van hetzelfde merk komt. Vandaar dat ik vaak van te voren al wat rond rijk op internet en dan naar de winkel ga om wat gerichter te zoeken en ook meteen te passen. Zo zoek ik vaak een aantal chino’s en jeans broeken voor het hele jaar door. In de zomer vind ik het vaak leuk als er een aantal bermuda broeken ter beschikking hangen. Deze zoek ik wel voornamelijk op het internet. Hierbij type hoef ik alleen maar: “bermuda heren” in te typen en ik kom meteen waar ik zijn wil. Houd bij deze broeken wel rekening mee dat iedere broek valt, vooral omdat het gemaakt kan zijn uit verschillende stofjes. Door deze brede keuze aan stoffen waaruit de broek gemaakt is kunnen de maten ook vooral verschillen.

Door Suzanna