Geen widgets gevonden in de zijbalk

Soms kan het wel eens fijn zijn om kleding te dragen die naast modieus, ook nog eens comfortabel zit. Je kunt bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de kleding van Je m’appelle. Deze kleding is niet alleen modieus, maar vaak ook nog eens gemaakt van een comfortabel zittende stof. Deze stof wordt ook wel travelstof genoemd. Kleding die gemaakt is van deze stof is niet alleen fijn om te dragen tijdens een lazy day. Maar kan ook prima gedragen worden tijdens een werkdag op kantoor. Zelfs tijdens je vliegreis naar een warm vakantieoord zal deze kleding fijn zitten.

Kleding voor op kantoor

Het is niet altijd noodzakelijk om een heus mantelpakje of kostuum te dragen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden op kantoor. Bovendien zit deze kleding ook niet altijd lekker, waardoor je jezelf soms ongemakkelijk kunt gaan voelen. Het is dan ook raadzaam om eens te kiezen voor kleding die gemaakt is van travelstof. Bijvoorbeeld voor de kleding die gemaakt is van travelstof uit de kledingcollectie van Je m’appelle. De travelstof is een erg aangename stof en wordt gemaakt van polyamide en elasthan. Dit maakt dan ook dat deze kleding bijzonder fijn is om te dragen. Travelstof wordt op een speciale manier geweven waardoor er een aantal fijne eigenschappen ontstaan. Hierbij kun je denken aan ademend, snel drogend, stretch, niet statisch, duurzaam en slijtvast. Een ander bijkomend voordeel is dat met behulp van deze stof, je figuur mooi uitkomt.

Mooi figuur

Veel mensen zijn onzeker over hun figuur. Dit geldt met name voor vrouwen. Door kledingstukken te dragen die gemaakt zijn van Travel Quality, worden de vrouwelijke vormen mooi geaccentueerd. En de minder mooie lichaamsdelen juist bedekt. Wanneer je als vrouw zijnde bijvoorbeeld last hebt van minder mooie bovenbenen, zal dit zeer zeker niet zichtbaar zijn in een broek of jurkje wat gemaakt is van travelstof. De afgelopen jaren is het dragen van kleding die gemaakt is van deze stof dan ook enorm toegenomen. Deze kleding is namelijk niet alleen te dragen in het voor- en najaar. Maar kan ook prima gedragen worden tijdens de warme zomermaanden. Een jurkje wat gemaakt is van deze stof zal er dan ook niet voor zorgen dat je overmatig gaat transpireren. Bovendien is deze stof ook UV- beschermend. Het dragen van kleding wat gemaakt is van travelstof is dan ook zeker aan te raden. Deze kleding kun je tijdens elke gelegenheid dragen. Zo hoef je dan ook niet op zoek naar die ene perfecte broek, pantalon, jurkje of jasje.

Door Suzanna