Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vroeg of laat is het de bedoeling dat je het werkende leven ingaat. Na je studie moet je er toch een keer aan geloven. Het kan heel vervelend zijn, maar aan de andere kant is het ook het moment dat je zelf je eigen inkomen gaat fiksen! En dat is wel een heel gaaf gevoel. Onze gouden tip is dan ook om met je eerste salaris iets heel vets te kopen. Dat verdien je toch gewoon! Jarenlang studeren en eindelijk heb je de baan gevonden die bij je past. Dat mag je best wel even vieren en daar hoort een traktatie bij. Trakteer jezelf dus op iets moois!

Nieuwe auto

Een goed cadeautje aan jezelf kan een nieuwe auto zijn. Misschien is dat voor je nieuwe werk ook wel noodzakelijk, aangezien je er toch moet zien te komen. Fietsen of het ov is niet altijd een optie. Het voordeel aan auto’s is dat je het qua prijs zo bond kunt maken als je wilt. Als je een nieuw exemplaar aanschaft ben je gauw al wel een paar duizenden euro’s verder. Maar je kunt ook een tweedehands occasion kopen, die zijn gelukkig een stuk goedkoper. Afhankelijk van hoeveel waarde je hecht aan de status die je auto uitstraalt vind je voor elke portemonnee een geschikte auto. Persoonlijk vind ik het vooral belangrijk dat de auto met van A naar B brengt, zonder dat ik bang hoef te zijn om binnen de kortste keren met pech langs de snelweg te staan. Een beetje betrouwbare vierwieler dus. Een heel handig en leuk cadeau om jezelf cadeau te doen met je eerste salaris!

Mooie kleding

Een andere goede optie om jezelf op te trakteren om je eerste salaris te vieren is om een mooi kledingstuk of accessoire te kopen. Mocht je er bijvoorbeeld altijd van gedroomd hebben om een dikke Gucci tas heren te kopen is dit toch wel het uitgelezen moment. Voor vrouwen kan ik me voorstellen dat ze bijvoorbeeld een bontjas dames roze willen aanschaffen. Of wat voor kleur dan ook. Het is vooral belangrijk dat je iets koopt waarvan je weet dat je er heel veel plezier aan gaat beleven, en het liefst ook voor een langere tijd. Een mooie tas of goede bontjas kan zomaar heel lang meegaan. Zo heb je lang genot van de eerste aankoop met je eigen zuurverdiende salaris. En daar gaat het om. Je moet jezelf verwennen in het leven!

Door Suzanna