Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ben jij nog opzoek naar een mooie broek? Vind jij het ook zo lastig om een mooie broek te vinden? Dan kunnen wij jou wellicht helpen met deze blog. Vaak koop je broeken om de paar maanden en dan heb je echt geluk, ikzelf vindt het namelijk super lastig om een broek te vinden die mooi is, goed past en betaalbaar is. Misschien heb jij dit probleem ook en daarom ga ik in deze blog verschillende broeken introduceren die wellicht leuk zijn voor jou om te dragen. Ik heb al deze broeken gevonden bij het bedrijf Je m’appelle. Zij hebben een super groot aanbod in verschillende broeken en daarnaast bieden ze gratis verzending bij een bestelling van een minimale waarde van €79. Na het lezen van deze blog is het aan jou om een keuze te maken en wellicht straal jij binnenkort met een mooie broek.

Flared jeans

De flared jeans is een nieuwe trend in Nederland. Weide broeken zie je steeds vaker in het straatbeeld van Nederland. Deze broeken zijn teruggekeerd uit de jaren 70 en 90. In die tijd waren ze super populair. Ze hebben nu weer een comeback gemaakt, wat leuk! Flared jeans zijn broeken met wijde pijpen, maar wel strak bij de heupen. Door de wijde pijpen valt het over jouw schoenen of hakken waardoor het een leuk effect geeft. Boven een flared jeans kan je weer een mooi zomers topje aan doen.

Cargo broeken

Als jouw persoonlijkheid een beetje stoer is of je wilt gewoon een stoere look, dan kunnen cargo broeken heel leuk zijn. Doordat de laatste tijd wijde broeken weer helemaal in de mode is, is het hebben van een cargo broek ook leuk. Een cargo broek, ook wel een gevechtsbroek die in het leger werd gedragen is nu ook te vinden in de fashionwereld. Het is een broek die losjes gedragen wordt met aan de zijkant cargozakken. In het leger werden deze zakken namelijk gebruikt om hun spullen in te doen. Een cargo broek kan dus een leuke optie zijn met daarboven een oversized truitje.

Travelbroeken

Ben je meer van broeken die super lekker zitten door het materiaal? Dan weet ik zeker dat travel broeken iets voor jou is. Deze broek travelstof zwart kleurig zit heel lekker en het past bij alles omdat het zwart is. Een travelbroek zit zo lekker door het travel materiaal waarvan het is gemaakt. Je hebt bijvoorbeeld ook travelbroeken in cargo model. Er zitten dan zakken aan de zijkanten. Als advies geef ik je om een travel broek blauw kleurig te kiezen. Het is wat anders dan zwart en blauw geeft een mooie uitstraling.

Door Suzanna