Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wanneer het jaar weer bijna is afgelopen, begint het bij mij altijd te kriebelen en wil ik graag alles goed op orde hebben om het jaar af te sluiten. Ik spendeer dan ook heel wat uurtjes in de studeerkamer om de administratie helemaal na te kijken. Altijd kom ik wel iets tegen dat niet helemaal in orde is en daar moet ik dan snel achteraan. Het is beter om af te hebben voordat het nieuwe jaar begint, zodat je een goede start kunt maken in het nieuwe jaar. Vooral voor mensen die een eigen bedrijf hebben, is het heel belangrijk om de administratie goed op orde te houden. Wanneer je ineens ziet dat je helemaal geen facturen hebt gestuurd voor een bepaalde klus, is het vaak moeilijk om toch nog op tijd betaald te krijgen. Zorg er dus altijd voor dat je zonder veel moeite de juiste spullen in huis haalt om orde in de chaos te brengen. Ik heb het dank over voldoende mappen en insteekhoezen en uiteraard moet je tabbladen niet vergeten. Daarbij horen ook de labels en de etiketten. Die kun je natuurlijk kopen in de winkel, maar je kunt ook labels en etiketten op maat laten maken. Dat is wel zo handig wanneer je alles snel in huis wilt hebben. 

Labels en etiketten op maat bestellen

Tegenwoordig kan bijna alles via het internet besteld worden en is het ook heel makkelijk om een korte levertijd te kiezen. Vooral wanneer je alles helemaal laat drukken, is het van belang om snel de juiste keuzes te maken, zodat je aan de slag kunt met het organiseren van de administratie. Etiketten en labels in verschillende kleuren zijn ook heel handig wanneer je veel moet beplakken. Je kunt dan het overzicht in de administratie goed bewaren door alles een kleurcode te geven. Ongetwijfeld wil je het dan een jaar later weer op dezelfde manier aanpakken, wat zorgt voor een mooie overzichtelijke administratie voor meerdere jaren. 

Altijd de juiste kwaliteit

Kies er altijd voor dat je een goede kwaliteit etiket gebruikt. Het is natuurlijk zonde wanneer de labels en etiketten niet goed plakken en daardoor zoekraken. Je kunt dus best alvast alles van te voren online bestellen, zodat je zelf in kunt delen wanneer je begint met het doen van de administratie voor jouw bedrijf. Je zult merken dat je er geen spijt van krijgt wanneer je kiest voor goede kwaliteit labels en etiketten.

Door Suzanna