Geen widgets gevonden in de zijbalk

Als je onlangs je nieuwe IPhone 12 hebt aangeschaft is dit artikel geschreven voor jou. Het is natuurlijk een geweldig moment als je een nieuwe telefoon hebt. Als je een nieuwe telefoon hebt komt daar natuurlijk wel wat uitzoek werk bij kijken en dit artikel helpt je daarbij op weg. Maar voordat we beginnen met de handige tips & tricks is het belangrijk om te weten dat een hoesje iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max hoesjes essentieel zijn om je Iphone goed te beschermen. 

FaceTime met 5G

Misschien weet je het al, maar misschien ook niet. Maar de Iphone 12 heeft de mogelijkheid om 5G te gebruiken. De nieuwste iPhones 12 zijn de eerste iPhones waarmee je FaceTime videogesprekken kunt voeren in 1080p HD. Om dit te doen, moet je de volgende stappen ondernemen: Ga naar Instellingen -> Mobiel -> Gegevensmodus en vervolgens Meer gegevens toestaan ​​op 5G. Daarna kun je FaceTime in HD via 5G gebruiken. Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om HD-gesprekken te voeren via een Wi-Fi-verbinding. 

Maak prachtige foto's en video's

Apple heeft met de iPhone 11-serie een enorme sprong voorwaarts gemaakt op het gebied van camera's, en de iPhone 12-serie tilt dit naar een hoger niveau. De iPhone van vorig jaar kon alleen foto's in de nachtmodus maken met de primaire camera en niet met een andere camera. Maar de iPhone 12 kan ook nachtmodusfoto's maken met de ultragroothoeklens. Ook kan je prachtige video's maken in Dolby kwaliteit. Je kan dat bij instellingen aanpassen de video-opname kwaliteit verhogen. 

Widgets maken

De iPhone 12 is vooraf geïnstalleerd met iOS 14, en widgets op het startscherm waren iets dat samen met iOS 14 werd geïntroduceerd. We hebben dus widgets voor een paar apps zoals foto's, kalender, Spotify, het weer en meer. Maar een van de widgets is een slimme stapel die uit meerdere widgets bestaat en de meest relevante toont op basis van het gedrag van de gebruiker. Je maakt een Smart Stack-widget maken: druk lang op het scherm van je iPhone om je startscherm te bewerken, vervolgens blader je door de lijst met widgets en selecteer je Smart Stack. Dan tik je op Smart Stack en selecteer je de grootte van de widget. Dan klik je op widget toevoegen en zo wordt de widget op je scherm geplaatst. Je kan natuurlijk ook gewoon widgets plaatsen die je zelf handig vindt om altijd op je scherm te hebben. Stel je voor je luistert heel veel naar muziek, dan kan Spotify bijvoorbeeld handig zijn. 

Wat zijn functies op de iPhone 12 die jij tof vindt?

Door Suzanna