Geen widgets gevonden in de zijbalk

We leven nu al langer dan 1 jaar in de corona tijd. Hierdoor is er natuurlijk ontzettend veel veranderd. Uitgaansgelegenheden dicht, terrassen en restaurants dicht, winkels dicht, avondklok, ga zo maar door. We zijn ontzettend goed bezig met z’n allen, maar we zijn er helaas nog niet. Toch zijn er bepaalde activiteiten hip geworden door corona, omdat we bezig willen blijven en ons niet willen gaan vervelen. Wij gaan deze activiteiten vandaag eens bespreken met je!

Dagje strand

Wij als Nederlanders vinden het heerlijk om in de zomer lekker op het strand te liggen zodat we een dagje op vakantie zijn in ons eigen land. Maar helaas is het nog geen zomer. Door de coronatijd lopen wij als Nederlanders soms door weer en wind op het strand, om even lekker uit te waaien om toch het gevoel te krijgen dat we een dagje eruit zijn. Het hoeft natuurlijk niet altijd +30 graden te zijn om een leuke dag te hebben op het strand. Ook zijn er veel tentjes zoals kibbeling of andere snacks open op de boulevard om toch even na een lange wandeling te kunnen snacken.

Drive througs

Wat ook een ontzettend leuk initiatief is door horecaondernemers, zijn de welbekende drive troughs. Het idee hiervan is dat je met de auto naar een horecabedrijf rijdt, in de auto besteld, in de auto wacht op je eten en je je eten in de auto opeet. ZO blijft iedereen op afstand van elkaar, maar kan je toch lekker genieten van je favoriete voedsel en de horecaondernemers steunen. 

Aandelen en beleggen

Iets wat in deze corona tijd ontzettend bekend is geworden, is het kopen van aandelen. Dit gebeurt natuurlijk al jaren, maar door de corona is de jeugd hier zich wat meer in gaan verdiepen. Omdat we niet het terras op kunnen of in het weekend de avonden in de kroeg kunnen doorbrengen, houden we nou eenmaal heel wat centen hierdoor aan over. Maar wat doe je hier nou mee? Sparen is natuurlijk het meest voor de hand liggende antwoord, maar voor sommige mensen is dit niet altijd even handig. Als jij al een aantal jaar werkt en dus lekker aan het sparen bent, ga je op een gegeven moment rente moeten betalen over jouw spaargeld. Hier zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten, dus verdiep je je in het kopen van aandelen. Koop faang aandelen en bekijk hun koers is hier een voorbeeld van. Naast faang heb je nog ontelbare andere aandelen waar je jouw spaargeld in kunt beleggen. Als je dit eenmaal hebt gedaan, is het natuurlijk van belang dat je hun koers blijft bekijken en goed in de gaten houdt. 

Door Suzanna