Geen widgets gevonden in de zijbalk

Itonomy is de partner wanneer u een nieuwe webshop wilt laten bouwen. Doordat Itonomy werkt met de magento 2 pwa is uw webshop ook altijd goed te zien en te bereiken op mobiele devices. Een webshop wordt tegenwoordig meestal "mobile first" gebouwd. Op die manier hebben uw klanten uw webshop altijd bij de hand, ook als ze niet achter hun laptop of pc zitten. Een webshop laten maken door Itonomy heeft veel voordelen. U weet dan zeker dat gebruik gemaakt wordt van de allernieuwste technieken, zoals dus magento 2 pwa. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit webshop maar ook van een goede positie in de zoekmachines.

Hoe zorgt een webshop van Itonomy voor een betere positie in Google?

Dat heeft alles te maken met het gebruik van de magento 2 pwa. Deze software is ontwikkeld door Google en zal dus geïndexeerd worden. Hierdoor kunt u alleen al door het gebruik van de magento 2 software een betere ranking in Google verwachten. Itonomy is er voor u en zal er alles aan doen om uw webshop zo snel mogelijk op te leveren. Dit wordt ook vergemakkelijkt door de pwa software. PWA staat voor Progressive Web App en dat houdt in dat de app direct geschikt is voor zowel Android als iOs. Dat scheelt vooral veel tijd aan wachten op de verificatie in de AppStore.

Magento 2 pwa is het summum voor webshops

Magento 2 is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van het bouwen van webshops. De functionaliteiten zijn, zeker in combinatie met pwa erg gebruiksvriendelijk. Denk dan bijvoorbeeld aan het instellen van camera-activatie en pushmeldingen. Maar u kunt klanten ook de mogelijkheid geven om in te loggen en te betalen met een vingerafdruk of met gezichtsherkenning. Er zijn nog andere voordelen te noemen.

Andere voordelen van Magento 2 pwa

U hoeft een app maar één keer te laten bouwen om deze te laten werken voor zowel Andoid als iOs. Dat kan enorm schelen in de kosten. Het voordeel van een pwa is dat u altijd direct de nieuwste versie heeft. U hoeft geen updates te draaien (met alle gevaren van dien). Pwa's zijn enorm snel in gebruik. Ze laden de pagina in een oogwenk en ook het wisselen tussen verschillende (product) pagina's gaat enorm snel. Dit bevordert het gebruiksgemak en zal dus zorgen voor een betere klantervaring. Hierdoor zullen klanten eerder terugkomen voor een (volgende) bestelling en ook uw webshop eerder aanraden bij vrienden en bekenden.

Door Suzanna