Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eén van mijn favoriete beziigheden is fietsen in de natuur. Ik vind het heerlijk om er een dag op uit te gaan op mijn fiets. In de afgelopen jaren heb ik wel geleerd dat fijn fietsen wel sterk afhankelijk is van de fiets waar je op zit. Met een krakfiets een heiuvel op is immers nooit een goed idee. Een merk waar ik zelf erg over te spreken ben is Kalkhoff fietsen. In deze blof wil ik jullie daarom graag wat meer vertellen over Kalkhoff fietsen en wat deze fietsproducent te bieden heeft.

Ontwikkeling in een notendop

De ervaringen met Kalkhoff fietsen worden meestal verwoord in degelijkheid en het vooroplopen wat betreft innovatie. En dat is niet zonder reden. Op de website van Kalkhoff fietsen is te lezen dat het fietsenmerk zijn oorsprong vind in 1919. De toen 16-jarige Heinrich Kalkhoff begon in zijn ouderlijk huis in Cloppenburg met het handelen in fietsonderdelen. Later, in 1923, is hij begonnen met het produceren van eigen fietsframes. In de jaren erna is Kalkhoff uitgegroeid tot een wereldwijd bekende fietsfabrikant.

Heinrich Kalkhoff overleed in 1972 maar zijn zonen zetten het bedrijf door. In de opvolgende jaren werd Derby Cycle Werke opgericht. En in 2007 begon de e-bikeproductie die de naam Kalkhoff nog meer lof heeft gegeven. Het bedrijf begon met de ontwikkeling van een eigen aandrijfsysteem en inmiddels is het merk één van de leidende aanbieders van elektrische fietsen in Europa. De fietsen van nu bezitten over een midden-motor en een geïntegreerde accu. De Kalkhoff fietsen bouwen voort op een traditie en blijven voortdurend innoveren.

De elektrische fietsen van Kalkhoff zijn afgestemd op de verschillende behoeften die je als fietser kan hebben. Zo kun je zowel een trekking- als stadsfiets model nemen. Een elektrische fiets die bijvoorbeeld geschikt is voor recreatief gebruik, biedt meer comfort en heeft een langere accuduur.

Tot slot kun je bij de aanschaf van een Kalkhoff fiets ervan uitgaan dat je een fiets krijg die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De fietsen worden gedurende de productie meermaals getest en gecontroleerd. En ook na de aanschaf van je fiets kun je aanspraak doen op de degelijkheid die je kunt verwachten.  

Benieuwd naar de Kalkhoff fietsen?

Ben je nou ook nieuwsgiering naar de elektrische Kalkhoff fietsen? Neem dan de tijd om goed uit zoeken welke fiets het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld lange ritten maken met het meest comfort of wil je de fiets gebruiken op een heuvelachtig landschap? Je kunt op www.fietsvoordeelshop.nl een keuzetest doen waarbij je uitzoekt welk type elektrische fiets geschikt zou zijn. Daarnaast kun je hier ook een vergelijker raadplegen wanneer je een aantal type fietsen op het oog hebt. Heb je een keuze gemaakt maar wil je toch de fiets in het echt proberen? Je kunt gewoon een gratis ritje maken op de fiets bij één van de winkellocaties.

Door Suzanna