Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de corona crisis is er erg veel veranderd. Zo moesten we ineens allemaal thuis werken, is het van belang dat we een mondkapje dragen, hadden we te maken met een avondklok en zo zijn er nog veel meer maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Ook werkgevers trokken hierdoor hun eigen maatregelen. Werknemers kregen de taak om zoveel mogelijk thuis te werken, maar zijn er ook bedrijven waar dit helaas niet mogelijk is. In de fysieke beroepen werd er erg strikt gelet op de hygiënemaatregelen en is het nog altijd van belang om goed je handen te wassen en te letten op de gezondheid.

In dit blog geven we je graag tips hoe je gemakkelijk de producten kunt aanschaffen om hygiënisch te werk te gaan, zodat je voordelig en met een grote voorraad door kunt gaan met de werkzaamheden!

Handen wassen tijdens het werk

Wanneer we ergens naar toe zijn geweest en we hier spullen hebben aangeraakt, zullen we hierna goed onze handen moeten wassen om eventuele besmettingen te voorkomen. Zo geldt dit ook voor op de werkvloer. Na gewerkt in een ruimte, zul je je handen moeten wassen om vervolgens naar de kantine of een andere ruimte te lopen. Je zorgt hierdoor niet alleen voor het voorkomen van eventuele besmettingen en meer, maar zorg je er ook voor dat de werkplek schoon blijft. Met een zeepdispenser met sensor voorkom je dat de werknemers onnodig veel zeep gebruiken, zodat zij met een juiste hoeveelheid de handen kunnen wassen. Verder is het ook niet nodig om constant het zeeppompje aan t raken, omdat deze automatisch de juiste hoeveelheid geeft en je hierdoor zo hygiënisch en schoon mogelijk te werk zult gaan!

Het drogen van de handen

Nu je zelf of de werknemers hun handen goed hebben gewassen, is het natuurlijk ook van belang dat je de handen goed kunt drogen. Nu kan iedereen wel zijn of haar handen drogen met dezelfde handdoek, maar zorg je er hier wel voor dat alle werknemers deze aan zullen raken. Op deze manier zul je niet zo hygiënisch te werk gaan en zal dit ook een punt zijn waar de inspectie op zal zetten, waardoor het eerder aan te raden is om gebruik te maken van een handdoekjes dispenser. Met een handdoekjes dispenser gebruik je eenmalig een papieren handdoek, droog je je handen, waarna je deze kunt deponeren in een papierbak. Je raakt niet allemaal dezelfde handdoek aan, kunt je handen op een juiste manier drogen, waarna het papierafval ook nog eens op een milieuvriendelijke manier verwerkt zal worden!

Door Suzanna