Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vietnam is een bruisend en divers land. Het is echt het ultieme land voor een vakantie. Zeker als je een week of twee de tijd hebt, dan kun je bijna alles wat het land te bieden heeft wel zien. Het heeft een rijke geschiedenis, maar ook een heerlijke diverse cultuur en prachtige natuur. Ook zijn er uitgestrekte prachtige stranden waar je heerlijk kunt ontspannen in de zon. Deze eigenschappen maakt Vietnam ook een ultieme vakantiebestemming voor een echt vrouwentripje. Binnen een vriendinnengroep zijn er altijd wel verschillende wensen. Dit kan het heel moeilijk maken om de juiste vakantiebestemming te kiezen. In deze blog laat ik zien waarom een rondreis Vietnam de ultieme vakantie is voor een groep vriendinnen. Veel leesplezier!

 

Bereikbaarheid en Engels zijn key voor een toegankelijk vrouwentripje

Als eerste is Vietnam heel vrouwvriendelijk. De lokale bevolking is ontzettend vriendelijk naar toeristen toe. Je zult je dus niet snel onveilig voelen. De bevolking spreekt ontzettend goed Engels, dus je kunt altijd terecht voor vragen! Ze staan ook altijd klaar om je te helpen. Daarnaast is de bereikbaarheid wat betreft infrastructuur en openbaar vervoer erg goed. Je kunt dus overal in het land makkelijk en veilig komen! Dit zijn natuurlijk goede eigenschappen om een vrouwengroep geruststellen en ze met een veilig gevoel op vakantie te laten gaan.

 

Laat je verwennen op het strand of in de salons

Waar de vrouwen in Azië bekend om staan is natuurlijk hun uiterlijk en eeuwige jeugd. Dit is voor bijna elke vrouw wel een wens. Hoe houd je je zolang mogelijk jong en mooi, zonder te veel make-up te gebruiken? Ook al ben je niet echt een beautyqueen, ik ken geen een vrouw die nee zegt tegen wat pampering. In Vietnam heb je aan beauty-salons, spa’s en nagelsalon’s geen gebrek. Zelfs op het strand kun je je lekker laten masseren. Af en toe een beauty dagje inplannen kan perfect tijdens een rondreis Vietnam. Zo kom je lekker tot rust tijdens je vakantie, en kom je uitgerust en stralend terug.

 

Een rondreis Vietnam met je vriendinnen boek je zo

Het is niet moeilijk om een rondreis Vietnam met je vriendinnen te boeken. Je kunt namelijk online bij heel veel organisaties. Deze bieden groepsrondreizen aan. Deze kun je dan gewoon boeken met je vriendinnen! Ook kun je dan samen de hele reis samenstellen. Zo kan iedereen zorgen dat haar favoriete highlights in ieder geval aan bod komen tijdens de vakantie! Op deze manier krijgt iedereen van je vriendinnengroep haar favoriete droom vakantie! En dan komen jullie allemaal uitgerust, bruin en tip-top verzorgd terug van jullie Vietnam avontuur. Dus wacht niet langer en bestel nu je gepersonaliseerde rondreis Vietnam!

Door Suzanna