Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hopelijk duurt het niet al te lang meer voordat het echt een beetje warmer wordt. Een beetje warmte zou wel erg lekker zijn. Voor het strand heeft dat voor- en nadelen. Het voordeel van het huidige weer is dat het behoorlijk rustig is op het strand. Je ziet af en toe een paar mensen rondlopen en dat is het dan ook wel. Veel drukker wordt het niet. Verder kan je lekker bij de meeste strandtenten die het hele jaar zijn geopend terecht zonder dat je hoeft te reserveren. Je bent ook nog eens een keer lekker op tijd aan de beurt. Aan het laatste voordeel heb je alleen iets als je een hond hebt. Die mogen namelijk op de meeste stranden loslopen in de winter. Ook overdag. In de zomer is dat een ander verhaal dan moeten zijn over het algemeen aangelijnd zijn.

Voordelen zomer

Toch zijn er wat mij betreft meer voordelen voor een zomerse stranddag te benoemen. Ten eerste hoef je je niet zo dik aan te kleden. De sfeer is vaak gezellig en je kan zo lang blijven als je wilt. Verder zijn er meer activiteiten te doen en zijn ook de seizoensgebonden tenten weer geplaatst. Ook geeft de zomer je de mogelijkheid om te zwemmen in de zee. Als je thuis komt het je zo'n bepaalde lekkere vermoeidheid. 

Helemaal anders

Hoewel de zomer bij mij altijd al een streepje voor had, ga ik het deze zomer helemaal anders doen dan de afgelopen jaren. Dit vooral om er nog meer van te kunnen genieten. Ik ga namelijk een strandstoel van hout  van Kleurmeester kopen. Deze ga ik dan mee nemen naar het strand zodat ik er heerlijk op ga zitten. Al jaren als ik naar het strand ga neem ik namelijk alleen mijn handdoek mee. Halverwege de dag denk ik er dan over een strandbed of strandstoel te gan huren. Uiteindelijk verloopt dit altijd op dezelfde manier. Ik ga dan namelijk kijken voor de prijzen en denk dan dat ik beter zelf een strandstoel kan kopen en meenemen. Tot op heden is dat altijd zo geweest. Daar ga ik dus verandering in brengen door nu al een stoel te bestellen. Ik weet ook zeker dat ik hem mee ga nemen omdat ik er dan voor heb betaald. Het is dan zonde om hem thuis te laten staan. Mocht ik echter de stoel toch elke keer echt vergeten, dan koop ik er nog een bij en zet ik ze gezellig op het balkon!

Door Suzanna