Geen widgets gevonden in de zijbalk

Cognac en brandy zijn de ultieme drankjes voor in de herfst en winter. Ze verwarmen je van binnen uit en smaken natuurlijk heerlijk. Maar dat gesleep met die flessen, dat is lang niet altijd leuk. En dus bestel je je cognac en brandy gewoon online. Je kunt zelf een doos samenstellen door verschillende flessen te kiezen. Of misschien heb je wel een VSOP cognac die echt jouw favoriet is. VSOP staat hier voor Very Superior/Special Old Pale. De kenners weten waar ik het over heb. Brandy kopen hoef je ook echt niet meer in de winkel te doen. Online bestellen is wel zo handig.

VSOP cognac is voor de echte liefhebber

En de echte liefhebber zal altijd zeggen dat je niet moet prutsen aan wat goed is. VSOP cognac is puur al heerlijk, daar hoef je verder niets mee te doen. Toch kun je ook met VSOP cognac een prima cocktail maken. Hiervoor heb je 50 ml VSOP cognac nodig, 100 ml ginger beer, een beetje bruiswater, drie scheutjes van een bittertje en, om het af te maken, een schijfje citroen of limoen. Even flink shaken en je hebt een heerlijke, verrassende cocktail. Drink je je VSOP cognac liever puur? Kies dan eens een ander merk dan je altijd kiest. Je zult verrast worden door de andere smaken en ervaring.

Brandy heeft een Nederlands tintje

Vroeger werd brandy namelijk vooral brandewijn genoemd. En die naam is niet helemaal uit de lucht komen vallen. Brandy (of brandewijn) ontstond namelijk door het destilleren van wijn. Dit destilleren werd gedaan om te voorkomen dat de wijn zuur werd. Brandy wordt, over het algemeen, gemaakt van granen of vruchten die gegist worden. In de loop van dat proces worden er diverse kruiden en/of andere smaakmakers aan toegevoegd. Denk je dat je geen brandy lust? Er zijn zoveel verschillende smaken, er is er altijd een die precies bij jou past.

Online bestellen per fles of per doos

Het is heel gebruikelijk om een doosje wijn te bestellen, maar met de wat sterkere dranken is men wat meer terughoudend. Toch kun je VSOP cognac en brandy prima online bestellen. Dit kun je per fles doen, maar je kunt ook direct een doosje samenstellen. Een doos bevat 12 flessen en je bent niet verplicht om 12 dezelfde flessen aan te schaffen. Zo kun je op ontdekkingstocht naar wat je echt lekker vindt. De herfst is hiervoor écht het mooiste seizoen. Lekker warm bij de open haard of de kachel en proeven maar!

Door Suzanna