Geen widgets gevonden in de zijbalk

Lot of Happiness is een loterij die goede doelen steunt die specifiek de belangen van kinderen behartigen. Hun doel is zo veel mogelijk kinderen blij te maken met steun, in welke vorm dan ook. Zo dragen ze een steentje bij aan meer veiligheid voor kinderen of leuke of ontspannende activiteiten zodat ze hun zorgen kunnen vergeten. Of leveren ze een bijdrage aan een meer kansrijke omgeving en een betere kwaliteit van leven. Uiteraard kun je verschillende prijzen winnen als je meedoet, variërend van geldbedragen tot tv’s of belevenissen. Met de opbrengsten uit de loterij worden verschillende goede doelen ondersteund. Uniek aan deze loterij is dat je zelf het goede doel kunt uitkiezen dat je steunt. Minstens de helft van de inleg gaat naar deze goede doelen en de loterij staat onder toezicht van de Kansspelautoriteit.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in via de website van Lot of Happiness. Een lot kost 12,50 euro en je kunt met maximaal drie loten meespelen. Vervolgens kies je het goede doel waar je jouw inleg aan wilt doneren. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om CliniClowns te steunen, KiKa, Strong Babies of de Make a Wish Foundation. Alle doelen zijn kindgerelateerd en met een ANBI-status. Stuk voor stuk goede doelen die het leven van kinderen een stuk mooier maken. Je kunt kiezen voor lokale doelen in Nederland. Sommige van deze goede doelen werken ook voor verbeteringen in het buitenland. Denk aan kinderen in Nepal of Rio de Janeiro. In je mail vind je jouw unieke lotnummer, waarmee je elke trekking meedingt naar winst. Je krijgt vervolgens een mail wanneer je in de prijzen valt. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan kun je op hun home page je lotnummer invullen om te controleren of je iets hebt gewonnen.

Welke prijzen kun je winnen?

Benieuwd naar de prijzen die je kunt winnen met deze loterij? Bij elke maandelijkse trekking maak je kans op prijzen tot honderdduizenden euro’s, maar je kunt ook onvergetelijke belevenissen en andere cadeaus winnen. Denk aan citytrips of een heuse cruise. In de Grote Goede Doelen Trekkingen maak je zelfs kans op een miljoen! Deze trekking vindt 4 keer per jaar plaats. In totaal zijn er dus 16 trekkingen per jaar waarbij je kans maakt op winst.

Meer weten over deze fantastische loterij?

Wil je meer weten over Lot of Happiness of meedoen aan deze loterij? Neem dan vooral een kijkje op hun site. Hier vind je hun home page!

Door Suzanna