Die temperaturen buiten, wat heerlijk he?! Zoals jullie inmiddels weten ben ik graag buiten met dit weer en zo ook mijn kinderen en man. S Ochtends opstaan, bakje koffie zetten en een broodje smeren voor het gezin. Ultiem geluk is het dan als je deze op een zondagochtend lekker in de tuin kunt drinken en eten. Het ochtend zonnetje begint de tuin op te warmen en je staat aan het begin van een heerlijke dag in de tuin, want veel anders kunnen we op dit moment nog niet helaas door de corona regels. Maar ook de tuin is dan een prima plek om te genieten van het heerlijk weer. Een spelletje spelen met de kids en (zoals nu) een nieuwe blog schrijven voor mijn website. Mijn man is de kids aan het bezig houden zodat ik in alle ‘rust’ aan dit nieuwe blog kan werken.

Hoe ziet jouw tuin eruit?

Als jij net als ik het geluk hebt van een tuin bij je huis dan weet je hoeveel werk er stiekem in het onderhouden van een tuin zit. Klaar ben je eigenlijk nooit maar ervan genieten kun je op elk moment wel. Ikzelf heb niet echt groene vingers en zet dus het liefst een pot met plant neer die er wel leuk uitziet maar niet teveel aandacht nodig heeft. Mijn man daarentegen vind dat leuk om te doen dus die taak is aan hem besteed. Ik zorg daarnaast voor de hapje en drankjes en dat alles een beetje schoon blijft. We hebben kortgeleden een nieuwe loungeset gekocht en wat is dat super zeg! Je kunt languit liggen of gewoon lekker zitten. De kids kunnen er op springen als ze dat willen want de kussens zijn dusdanig stevig dat ze dat stootje wel kunnen hebben. Diezelfde kussens zorgen voor een lekker comfortabele zit waar je geen houten kont van krijgt als je er te lang op zit. Perfect dus voor het schrijven van een nieuw blog. Mijn kinderen springen zoals gezegd graag op de loungeset en dat doen ze ook nog wel eens met wat te drinken of eten in hun handen, want dat doen kinderen nu eenmaal. Als ze dan wel eens iets morsen is het ook zo weer schoon. Dit komt doordat de kussens van loungesets gemaakt zijn van een stof die veelal makkelijk schoon te maken zijn. Ze staan tenslotte buiten dus moeten wel tegen een beetje vocht kunnen zonder meteen een vlek achter te laten. Ik ben er dus heel erg blij mee!

Wil jij nou ook een loungeset voor in je tuin maar ben je er nog niet helemaal over uit welke het moet gaan worden? Kijk dan eens op tuinmeubelland.nl. Zij hebben voor ieder wat wilt en kunnen je het beste advies geven.