Geen widgets gevonden in de zijbalk

Fleur je hal op met leuke halmeubels

Is je huis prachtig ingericht, maar je hal nog wat kaal en onpersoonlijk? Maak daar verandering in door je entree in te richten met praktische en leuke halmeubels. Je zult merken dat de hal echt gaat leven wanneer je deze stijlvol inricht met de juiste meubels en accessoires. Lees hier meer over de vele mogelijkheden en doe inspiratie op.

Opbergmogelijkheden: van schoenenkast tot halkasten

Heb je een ruime hal, dan is deze uitstekend geschikt om het nodige in op te bergen. Met de handige schoenenkast werk je zo al je schoeisel uit het zicht, en kun je deze in de hal bewaren. Zo heb je al je schoenen op één plek, in plaats van verspreid door het huis. Dat scheelt eveneens rommel: geen zanderige schoenen meer binnenshuis. Met mooie halmeubels zoals een halbank maak je de entree helemaal compleet en extra praktisch. Nooit meer moeite doen om staand je laarzen aan en uit te trekken of je veters te strikken. In gesloten of open halkasten kun je jassen, mutsen en andere spullen kwijt. Zo heb je alles bij de hand op de plek waar je het nodig hebt. Er bestaan zelfs complete sets met halmeubels. Zo weet je zeker dat alle meubelen mooi bij elkaar passen.

Accessoires voor de hal

Met enkele accessoires kun je je entree naar een hoger niveau brengen en echt thuiskomen. Een goede spiegel zal zeker niet mogen ontbreken in een hal. Zo kun je nog even checken of je fris en naar wens de deur uitgaat. Zit je haar goed? Geen etensresten op je kin? Kapstokken zijn natuurlijk ook uitermate handig om je sjaals en jassen op te hangen.

Grote hal? Leef je uit!

Heeft jouw huis een vrij grote hal? Dan kun je je helemaal uitleven met leuke halmeubels. Een side table is bijvoorbeeld prachtig, maar ook erg praktisch. Deze kun je vervolgens extra mooi en persoonlijk stylen met je persoonlijke spullen, zoals fotolijstjes of een mooie vaas bloemen. Ook een halbank is een goede keuze met praktisch nut. En voor wie is een hal met schoenenkasten mét spiegeldeuren nu geen droom? Heb je niet zo’n grote entree, dan zijn deze schoenenkasten natuurlijk ook geschikt voor andere ruimtes in het huis. Denk aan de slaapkamer of woonkamer; waar je jouw kleding ook opbergt. Er bestaan zelfs schoenenkasten met kapstok: ontzettend handig!

Vind vele leuke halmeubels en schoenenkasten bij Furnea

De webshop Furnea heeft een zeer uitgebreid assortiment aan leuke halmeubels. Je vindt hier een ruime keuze aan schoenenkasten, halbanken, kapstokken, spiegels en meer essentials voor een perfecte entree. Wat je stijl ook is, er zal iets voor jou tussen zitten. Modern, rustiek, vintage of klassiek: alles behoort tot de mogelijkheden. Ook qua materialen is de keuze groot. Is hout meer jouw ding, of juist hoogglans of metaal? Ongeacht je budget zul je hier iets kunnen vinden. Kwaliteit staat echter voorop: de meubels zijn duurzaam en je zult er dan ook lang plezier van hebben.

Door Suzanna