We houden allemaal van lekker tafelen. Zeker nu, nu restaurants verboden terrein zijn, zul je er thuis iets van moeten maken. Door, bijvoorbeeld, online te bestellen bij je favoriete restaurant en het eten dan mooi op te dienen in je eigen huis, zorg je voor een restaurantgevoel, maar dan thuis. Maar dan heb je dus wel mooi servies nodig. Met die oude borden met barsten en schilfers eraf gaat dan toch het idee een beetje verloren. Bestel daarom het mooiste keramiek servies bij The Table. Je steunt dan ook nog eens een goed doel: The Table werkt namelijk op geheel eigen wijze mee aan een beter milieu. Hieronder lees je meer.

The Table biedt eerlijke producten voor eerlijke prijzen

Al het keramiek van The Table is handgemaakt in Thailand. Daar staat een klein familiebedrijf waar alle keramiek met de hand wordt gegoten of met een pers gevormd. Deze mensen krijgen een eerlijk salaris en leveren daar echt topprestaties voor. Het keramiek wordt, na de eerste keer bakken, met de hand geglazuurd en daarna nogmaals gebakken. Hierdoor is ieder item uniek. Al zijn het natuurlijk wel series in dezelfde kleur of met (grotendeels) dezelfde afwerking.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Maar goed, CO2 van het vervoer blijft wel een dingetje. Door de CO2 te compenseren (zelfs met meer dan 100%) heb je toch een duurzaam product in huis. Hoe die compensatie werkt? The Table werkt samen met de Climate Neutral Group. Samen zorgen zij ervoor dat de mensen die in Afrika en Azië op houtvuurtjes koken voorzien worden van efficiënte oventjes. Hier wordt per gezin maar liefst 2800 kilo CO2 per jaar bespaard!

Maar er is meer, want ook over de verpakking is goed nagedacht. Je krijgt je bestelling thuis in een compleet plastic vrije verpakking. Zelfs het tape dat gebruikt wordt om de serviesdelen stevig te verpakken is plastic vrij. Zo komt er dus minder plastic in de natuur terecht. Dat is ook een reden om bij The Table te bestellen.

Maar het servies is vooral mooi en uniek

Ook als bovenstaande redenen voor jou niet (helemaa) doorslaggevend zijn, is het slim om eens op de site van The Table te kijken. De keramieken serviezen en serviesonderdelen zijn namelijk gewoon prachtig. Ze zijn stuk voor stuk uniek en bijzonder. Echt een toevoeging aan je huis en aan je eetkamertafel. Je kunt het servies gebruiken bij speciale gelegenheden, maar ook gewoon dagelijks. Het is maar net wat jij wilt. Met dit keramiek servies maak je van iedere maaltijd een feestje!