Menu zijbalk widget gebied

Dit is een voorbeeldwidget om te tonen hoe het menu zijbalk widget gebied er standaard uitziet. Je kunt aangepaste widgets toevoegen vanuit de widgets in de beheer.

Vroeger woonden wij achter een manege, wat heel leuk was. We zagen de paarden iedere dag van de stal gehaald worden en dan werden hun lange manen geborsteld en ingevlochten. Ze kregen voer en werden goed verzorgd, en wij hebben zelfs wat paardrijlessen gevolgd. Dagelijks maakten wij een rondje langs de manege en keken dan hoe de paarden verzorgd werden. Naast de stallen stond een grote silo vol voer. Wij haalden wel eens een handje vol voer eruit en gingen dan de liefste paarden een handje voer geven. In een paar gevallen gaven wij een suikerklontje of stuk appel, daar waren ze altijd extra blij mee!

Door de jaren heen is mijn liefde voor paarden altijd gebleven. Zo ben ik later toen ik verhuisd was naar een andere stad, lid geworden van een andere manege. Hier kreeg ik mijn eigen paard om te verzorgen. Ik wilde voor mijn lieve witte merrie het allerbeste van het beste, dus besloot onderzoek te doen naar de beste borstels en voer. Zo kwam ik op de site voor paardenvoer kopen.
Ik leerde over paardenvoer van muesli, of met vezels en kruiden, of juist extra voedingsstoffen voor de spieren. Er bleek best veel keus en variatie te zijn, wat erg prettig is. Niet elk paard heeft namelijk hetzelfde nodig. Een pas geboren veulentje heeft ander eten nodig dan een dame op leeftijd.

Zo heb je bijvoorbeeld de Slobberbrokken, dit is voer voor oudere paarden of paarden met gebitsproblemen. Veel paarden krijgen uiteindelijk last van hun gebit (deze wordt natuurlijk niet dagelijks gepoetst) en daardoor kunnen zij moeite hebben met het kauwen van hun voer. Slobber paard kan geweekt worden waardoor ze zachter raken en dus makkelijker door te slikken en te verteren. Deze brokken bevatten de juiste verhouding van vezels, vetten en koolhydraten en een hoog fosforgehalte, samen zorgen deze supplementen voor een optimaal energieaanbod.

Een ieder die om zijn dier geeft wenst hem te beste te geven dat binnen de perken, bereikbaar is. Een dier kan aanvoelen als een familielid of goede vriend, zeker als je jaren met ze doorbrengt. Ze communiceren met ons op een non-verbale manier, waardoor je je dier goed moet kennen om te weten wat hij wil. Let goed op het voer van je dier en verzorg hem goed en met liefde. Dat geven zij immers terug!

Door Suzanna