Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sinds kort heb ik een nieuwe telefoon. Hier ben ik heel erg blij mee. Ik gebruik mijn telefoon namelijk voor zowel werk als privé. Ik vind het fijn om altijd bereikbaar te zijn en goed op de hoogte te blijven van wat er om mij heen gebeurt. De telefoon die ik onlangs heb aangeschaft is de Samsung Galaxy A50. Dit is de ideale telefoon voor mij. Hij ligt lekker in de hand, heeft een groot scherm en de batterij gaat lang mee. Zelf heb ik al jaren een Samsung telefoon, dus ik had niet veel tijd nodig of ik was al gewend aan dit nieuwe model. Vlak na de aanschaf kocht ik er een standaard hoesje bij. Ik heb nu besloten dat het tijd wordt voor een nieuw samsung a50 hoesje. Op het internet heb ik al een beetje onderzoek gedaan naar het type telefoonhoesje wat ik graag zou willen hebben. 

Uitzoeken

Mijn keuze voor het type hoesje gaat vooral tussen de book case, de back case en de extreme case. Het voordeel van de book case vind ik dat ik al mijn pasjes hier in kwijt kan. Zo heb ik altijd mijn pasjes bij de hand als ik bijvoorbeeld boodschappen doe of mijn rijbewijs moet kunnen tonen. Het nadeel van dit hoesje vind ik dat het wel een erg groot voorwerp kan worden en daarom misschien niet meer lekker in mijn broekzak gaat passen. Met een beetje verder kijken kwam ik toen bij de back case, dit is een simpel hoesje wat vooral de achterkant van mijn telefoon zal beschermen. Dit zal dus wel wat kleiner zijn dan een volgestopte book case, maar dit hoesje beschermt minder goed het scherm van mijn telefoon. Hier was ik dus nog niet zeker over. 

De extreme case

Toen kwam ik uit bij de extreme case. Deze hoesjes staan erom bekend dat ze je telefoon in alle extremen omstandigheden zullen beschermen. Dit leek mij wel wat. Ik ben namelijk vaak een beetje onhandig met mijn telefoon en laat hem regelmatig vallen. Ik ben naar een winkel gegaan die extreme cases voor de Samsung A50 verkocht en raakte in gesprek met de medewerker. Ik legde hem mijn dilemma uit. Het liefst wilde ik een extreme case maar wel eentje met de optie om wat pasje bij mij te hebben. Gelukkig kwam hij al snel met de oplossing. Er bestaan tegenwoordig namelijk veel pasjes houders die ook op een telefoonhoesje bevestigd kunnen worden. Dit leek mij een uitstekend plan en daarom heb ik toen de extreme case aangeschaft, een aanrader voor iedereen. 

Door Suzanna